Degustaties

Bij u thuis of in de zaak

Lees meer

Kom genieten in onze degustatieruimte van onze eigentijdse keuze en thema.

Onze thema’s zijn volledig naar uw wens in te vullen. Of u kan zich laten verrassen door ons door onze favorieten te laten presenteren. Op een avond proeven we tussen de 7 en 10 wijnen, afhankelijk van het thema. Thema’s kunnen zowel regio- als wijnstijlgebonden. Onze degustaties over de Rhône of Bordeaux zijn steeds de moeite waard om te ontdekken. Of misschien liever bubbels in al zijn facetten? Alles is mogelijk. U kan met uw vrienden langskomen of u sluit aan bij onze vrije degustatiemomenten, maar wees vooral welkom. Liever de gezelligheid van uw eigen woning? Geen probleem. Wij brengen onze wijnen tot bij u. Het enige dat u moet voorzien, is uw goed humeur, enkele vrienden en glaswerk. En Bob, die heeft u dan helemaal niet nodig… Prijs voor al dat lekkers: 15€ per persoon, exclusief verplaatsing.

Bij u thuis of in de zaak?

Foto Van de Zaak

In de zaak

Sluit aan bij een themadegustatie in onze aangepaste proefruimte. Laat je onderdompelen in een variatie van wijntypes- en stijlen van een regio of land en proef de verschillen tussen de gekozen wijnen. Voorkennis is niet vereist, van liefhebber tot kenner, iedereen vindt zijn gading in de selectie en wordt omkaderd naar de proefnotities toe. Je steekt er vast wel iets van op en kan met kennis van zaken jouw collectie vrijblijvend uitbreiden.

Wij voorzien glaswerk, pen en papier en crachoirs.

Het enige dat jij meebrengt, is je goed humeur!

Foto van een degustatie bij mensen thuis

Bij u thuis

Zin om met enkele vrienden in de gezelligheid van de eigen woonkamer te genieten van een mooie degustatie? Ook daar zijn we voor te vinden. De keuze van het onderwerp kiest u volledig zelf. Of u laat zich verrassen door de keuze van het seizoen. Een frisse rosé past nu eenmaal beter bij een aangename zomerdag dan bij een knapperend haardvuur. Wij komen bij u thuis vanaf zes gasten en brengen onze crachoirs en wijnen mee.

U voorziet glaswerk, maar kan met een gerust hart genieten van al dat lekkers zonder de deur uit te moeten!

Verwen uzelf met onze selectie!

Dien hier uw aanvraag in